IMPASSE o com anar pel món amb 10 maletes

Umaletes_IMG_4563n cop tancada l’etapa mexicana, tocava l’etapa texana. I per això calia fer una mica de burocràcia.

Be… una mica mes que una mica….. només cal demanar el VISAt per viure i treballar als USA
A Mèxic tambe cal el visat per traballar-hi però un entra com a turista mentre fa les gestions pertinents…i si triga mes de 6 mesos ha de sortir del pais perque el segell del visat de turista estigui vigent. Un pot passar-se anys amb aquesta martingala…. Pero nosaltres vam gestionar-ho tot a traves de l’empresa i vam entra a Mexic com a turistes i al pc temps vam obtenir la forma F3.
Això no treu que cada cop que sortiem del pais, haguessim de passar per migració a l’aeroport i omplir un estupid formulari de lletra minúscula i per duplicat, i haver-lo de guardar fins que tornaves a entrar al pais. I naturalment totes aquestes gestions es feien escribint a mà, per triplicat i tal.
Tota una alegria….

De fet el darrer vol de sortida de Mexic entre altres coses donavem per sentat que no caldria fer aquesta estupida gestió, i en pujar a l’avio ens ho van demanar i vam haver d’anar a correcuita al mostrador a fer la estupida targeteta corrents per no perdre el vol….

En fi…. que ara tocava USA. Afortunadament les gestions tambe les feia l’empresa i calculàvem que almenys, trigarien un mes… aixi que empaqueta les coses de Mexic en una mudança perque es quedin en un magatzem a MX, creuar els dits perque no passi res, mentre anem a Barcelona a gestionar el visat…

EL que mes o menys teniem clar es que tot plegat podia trigar un, dos o fins i tot tres mesos, i , per tant calia anar a Barcelona amb maletes per 3 mesos (sabent que aquests 3 mesos incloien l’Agost on teniem previst el viatge a Creta) i que despres, un cop obtingut el visat, hauriem d’estar-nos a un Hotel a Dallas fins que trobessim pis i un cop trobat pis, esperar que arribessin les coses de  Mexico…. en resum, que haviem de fer maletes per 3 o 4 o 5 messos…. Resultat?
Doncs anar a l’aeroport amb 10 maletes !!!

Barcelona al Juliol? Doncs calor, guiris i mes guiris…. i es clar, família i amics, ja us ho podeu  imaginar. I a l’Agost 8 fantàstics dies a Creta i despres un cap de setmana a London, i un dia a Madrid per fer l’entrevista del visat…. doncs si, cal fer una entrevista personal
a l’ambaixada USA a Madrid… aixi que cal anar a Madrid a fer 3 hores de cua i 2 minuts d’entrevista….

Però en fi, el que compta es que al final tenim Visat sense problemes aixi que ja anem cap allà;tornar a fer les 10 maletes, i deixar-ne una a casa la sogra de tot el que hem comprat a BCN(ja en son 11) i tornar a creuar l’Atlàntic un altre cop.

Ja he perdut el compte dels cops que he creuat l”Altlantic…. dos cops l’any els darrers 3 anys? aixo fa 12 viatges! deu n’hi do!

I al Novembre sant tornem-hi! que he d’anar a Barcelona a recollir el premi Batista i Roca!!!

I despres a cel.lebrar el meu aniversari a…. TULUM!!!! 😉
Son 50 anys! qué voleu???? Paga la pena fer-ne una de ben grosssa pels 50 , no?

 

Que opines?